Acasă Contact

Contact

Emilian Nedelcu - Biciclistulro

  • Adresă: Str. Bodești, nr. 9, bl. 29A, sc. B, ap. 72, et. 6, sector 2, București, cod poștal 022434
  • E-mail: emilian@biciclistul.ro
  • Telefon: 0724.479.508
  • Facebook: facebook.com/Biciclistul

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Numele meu este Emilian Nedelcu, am 40 de ani și s-au împlinit deja 8 ani de când scriu pe acest blog, care a ajuns unul dintre cele mai populare bloguri sportive din România.

În 2016, Biciclistul.ro a fost inclus în top 10 cele mai influente bloguri de sănătate/sport/fitness. De asemenea, revista Biz şi agenţia de monitorizare online Zelist au inclus acest site pe lista celor mai influente bloguri de sport şi viaţă sănătoasă din România, în cadrul Digital Report 2018.

Despre ce scriu pe blog? Sunt pasionat de sport şi am făcut sport când eram copil (lupte greco-romane, înot și rugby). Pe aces site puteți citi despre concursurile la care particip, fie că e vorba de ciclism, triatlon sau alergare, opinii despre ce se întâmplă în lumea celor trei sporturi de care sunt pasionat (ciclism, alergare, înot). Ocazional scriu și review-uri despre biciclete, echipamente sau tehnologii care ne ajută la antrenamente.

O altă secţiune căreia îi acord importanţă este cea de interviuri. Am background de jurnalist, cu peste nouă ani de experiență, la ziare, reviste, publicații de specialitate și proiecte online.valoarea cumpărăturilor.

Comentarii