Mai e puţin până la Triathlon Challenge Mamaia 2010 (vă place bannerul?) şi sunt nerăbdător să particip la primul meu triatlon. De fapt, sunt de-a dreptul entuziasmat. Am stat 14 zile la mare şi de fiecare dată când intram în apă să înot mă gândeam ceilalţi cum vor înota, vor fi mulţi mai buni decât mine, voi face faţă probei de 500 de metri înot?

Dar la alergare? Dar la bicicletă? Mă arunc în necunoscut, pentru că nu m-am antrenat în mod special pentru probele triatlonului. Deocamdată, pornesc cu ideea că trebuie să termin competiţia, dar şi cu o uşoară ambiţie, că nu voi fi ultimul.

Bun, după această lungă introducere, să trecem la faptele concrete. La acest triatlon va exista o echipă a bloggerilor. Aceştia vor concura la proba ştafetă: unul la înot, unul la bicicletă şi unul la alergat. Selecţionerul acestei echipe este tot un blogger şi nu unul oarecare: Chinezu.

Domnu’ antrenor Chinezu, a desemnat deja căpitanul echipei bloggerilor, biciclistul Vlad Dulea, care va pedala 20 de km pe biclă.

Cei care doresc să se înscrie pentru concursul de selecție, o pot face până în data de 3 septembrie, pe mailul cristi.china pe gmail, cu obligatorie mențiune a postului pentru care vreți să concurați, înotător sau alergător – Chinezu.

Cheltuielile de înscriere în concurs, de deplasare și de cazare sunt suportate de organizatori.

Baftă!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Chinezu caută un înotător şi un alergător pentru triatlonul de la Mamaia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.