BikeXpert te invită duminică, 1 august, la  Cube Days IV, o întâlnire de promovare a mersului pe bicicletă, pe două trasee marcate, fără taxă de participare.

Dacă vrei să participi, trebuie să te prezinţi la data menţionată, la ora 09.00, la ştrandul/restaurantul Cernica.

BikeXpert, care va face cinste cu băutura :),  va ţine şi un seminar tehnic, la care vei avea ocazia să înveţi cum se reglează şi cum se repară o bicicletă. Dacă vă duceţi acolo vă sfătuiesc să beţi după seminar, ca sa înţelegeţi, totuşi, ceva din ce se va discuta.

Dacă nu ai bicicletă nu-i nicio problemă, BikeXpert îţi închiriază una, pentru aproximativ 40 de lei. Nu uita să-ţi iei şi echipamentul de protecţie, în special casca şi mănuşile.

Pentru cei care iau pentru prima dată contact cu evenimentul Cube Days, spun cei de la BikeXpert, iată ce înseamnă:


Cube Days îşi propune să fie o întâlnire între prieteni şi un eveniment de promovare a mersului pe bicicletă. Nu dorim să ne transformăm într-un concurs, ci doar să atragem cât mai mulţi oameni către sport şi în special către ciclism.

Startul se va da din zona ştrandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne direcţionale ce vă vor ajuta să ajunteţi uşor la locaţie. Accesul auto este şi el permis, iar locurile de parcare se vor aloca în limita spaţiului disponibil.

 Nu este necesar să fiţi proprietarii unei biciclete Cube. Vă aşteptăm să veniţi cu orice fel de vehicul cu două roţi. Cei mici sunt şi ei aşteptaţi şi pentru ei am pregătit un traseu special unde se vor putea distra în voie şi învăţa, în acelaşi timp, câte ceva despre mersul pe bicicletă, sub supraveghere continuă, astfel încât părinţii să poată participa la tura completă.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.