Maratonul Olteniei are loc în perioada 29-30 august, la Râmnicu Vâlcea, şi este un dublu concurs, MTB şi alergare offroad.

Am de oferit o înscriere gratuită la cursa de mountain bike – câştigătorul îşi alege ce traseu doreşte, scurt sau lung. Tot ce trebuie să faci este să explici în câteva cuvinte cum te-a ajutat până acum pasiunea ta pentru sport şi pentru ciclism.

Eu voi alege câştigătorul invitaţiei, după nişte criterii numai de mine ştiute şi cât se poate de subiective :). Cu alte cuvinte, impresionează-mă şi te trimit la Maratonul Olteniei.

Aştept comentariile voastre până duminică, la ora 23:59, iar luni dimineaţă anunţ câştigătorul.

 

CE-AM MAI SCRIS DESPRE MARATONUL OLTENIEI

Cum a fost la Maratonul Olteniei 2018

Maratonul Olteniei 2018 - trofee
Am rămas dator cu un articol despre Maratonul Olteniei, competiţie ce a avut loc în ultimul weekend din luna august (25-26). Am fost la Râmnicu Vâlcea împreună cu familia, aşa cum facem în fiecare an, pentru a participa la cea de-a şasea ediţie a acestui concurs, care are într-o zi probă de cea mai mare competiţie de MTB, iar în alta de alergare.

Maratonul Olteniei 2018: mai sunt disponibile doar câteva locuri

Maratonul Olteniei - la recunoasterea traseului
Maratonul Olteniei 2018 (24-25 august) are aproape toate locurile ocupate la cursele de trail running şi MTB, potrivit unui anunţ al organizatorilor. Până în prezent s-au înscris 709 sportivi la cea de-a şasea ediţie a celei mai importante competiţii de ciclism şi alergare din regiunea Olteniei.

Antrenor la Maratonul Olteniei, alături de Roxana Lupu

Maratonul Olteniei 2018 - interviuri video Emilian Nedelcu
Anul acesta organizatorii m-au numit antrenor la Maratonul Olteniei, alături de Roxana Lupu, de la Adrenallina.ro. Am acceptat această provocare cu zâmbetul pe buze şi m-am distrat copios la discuţiile pe care le-am avut cu Roxana, în faţa camerelor de luat vederi.

Maratonul Olteniei 2018, tura de recunoaştere

Maratonul Olteniei 2018 - recunoasterea traseului
Actriţa Diana Dumitrescu şi directorul CEZ România, Martin Zmelik, au fost protagoniştii principali ai turei de recunoaştere pentru cursa de MTB de la Maratonul Olteniei 2018, la care din păcate eu nu am reuşit să ajung.

Comentarii