Decathlon Magazine

Home trainer: Ce oferte sunt în magazinele românești

Home trainer Tacx Speedmatic BikeXpert

Update: Eu mi-am luat un home trainer Tacx T1810.

Eu cred că merită să cumperi un home trainer, pentru că banii se recuperează mult mai repede decât dacă mergi la sală pentru sesiuni de spinning.

În concluzie, luați în considerare ofertele de mai jos.

Tacx Speedmatic T1810

BikeXpert are la ofertă promoțională hometrainer-ul Tacx  Speedmatic, de la 750 lei, la 549 lei. Același preț îl are și magazinul BUS – Bike Urban Station, care oferă în plus și un set de perii pentru curățarea bicicletei.

Îl mai puteți găsi și la alte magazine: Sportaddict.ro (599 lei), Playbike.ro (599 lei), Marosbike (599 lei)

Home trainer Tacx Speedmatic BikeXpert

Home trainer ciclism Tacx Speedmatic BikeXpert

Tacx Speedmatic este bazat pe cadrul Cycletrack. Acest cadru triunghiular este stabil pe orice suprafata. Speedmatic se opereaza cu ajutorul manetei care se monteaza pe ghidon, cu 10 trepte de rezistenta.

Tacx Galaxia Roller T1100

Tot de la BikeXpert, mai puteți cumpăra Galaxia Roller, la 1.199 lei. Acesta se mișcă odată cu ciclistul, permițându-i să sprinteze și să se ridice din șa, fără frică că poate cădea. Ciclistul se poate mișca liber deoarece Galaxia Roller se apropie de mersul natural pe drum.

Același model îl puteți găsi și la Playbike (1.199 lei), Veloteca (1.199 lei).

Home Trainer Galaxia Roller - BikeXpert

Home Trainer Ciclism Galaxia Roller – BikeXpert

Tacx Fortius T1930

Pentru cei care își permit – și vorbesc serios! – BikeXpert are în ofertă un hometrainer care costă nu mai puțin de 5.590 lei. Îl trec aici doar pentru curiozitatea voastră. Se numește Fortius, este produs de Tacx și are un motor electric care simulează atât urcarea, cât și coborârea.

Același model poate fi găsit și la: magazinul BUS – Bike Urban Station (costă 5.109 lei), magazinul Playbike.ro (5.109 lei), Amazon.com (3.538 lei).

Interfața constă într-o mini comandă care se montează pe ghidon, cu un inel oval care conține butoanele. Fortius conține software-ul Tacs Trainer și cadrul de direcție VR. Partea fun este faptul că puteți concura pe Internet împotriva altor utilizatori de trainere Tacs Virtual Reality, iar licența multiplayer, atunci când cumpărați produsul, este inclusă pentru un an.

Hometrainer Fortius Tacx - BikeXpert

Home trainer Ciclism Fortius Tacx – BikeXpert

Hometrainer In’Ride B’Twin

Oferta Decathlon cuprinde mai multe hometrainer-e. Cel mai ieftin este  Hometrainer In’Ride, la 449 lei. Spre deosebire de cel de la BikeXpert, acesta are șase niveluri de rezistență. Nu e compatibil cu roțile de diametru de 650 mm.

Hometrainer In'Ride Decathlon Romania

Home trainer Ciclism In’Ride Decathlon Romania

Hometrainer Satori Pro Trainer

Ceva mai scump, tot la Decathlon, este Hometrainer Satori Pro Trainer, la 699 lei. Cică este conceput pentru ciclistul exigent (nu așa suntem toți?), care dorește să se încălzească înaintea unei curse. Vine livrat și cu un suport pentru roata din față, izopren și DVD. Are 10 poziții. Poate genera 400 de Wați, la o viteză de doar 27km/h.

Hometrainer Satori Pro Trainer - Decathlon Romania

Hometrainer Satori Pro Trainer Ciclism – Decathlon Romania

Decathlon România mai are în ofertă încă trei hometrainer-e, la 1.049 lei, la 1.089 lei și la 709 lei.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$.
Become a Patron!

Comentarii

You Might Also Like