Forum

Forum pentru biciclisti, forum pentru triatlonisti

Am tot încercat diverse pluginuri și soluții externe pentru a pune la punct un forum pentru bicicliști sau un forum pentru triatloniști și am ajuns la o concluzie cât se poate de clară: cel mai bun forum este Facebook.

Prin urmare, vă invit să vă alăturați grupurilor create de mine pe Facebook, grupuri dedicate pasionaților de mountain bike și triatloniștilor. Dacă simțiți nevoia unui grup dedicat alergătorilor dați-mi de știre.

Avem așa:

Grupul triatlonistilor - link catre pagina de Facebook - forum pentru triatlonisti

Grupul triatloniștilor

Este un grup dedicat exclusiv triatloniștilor, creat de mine, administrat de mine, unde nu permit reclame inutile sau linkuri care nu au legătură cu triatlonul. Încerc să țin acest grup departe de spammeri, cine postează așa ceva pe pagină este banat fără avertisment. Intrați cu încredere.

Mountain bike group - forum pentru bicicliști, amatorii ciclismului offroad.

Mountain Bike Group

Acesta este un forum pentru bicicliști, amatorii ciclismului offroad, unde putem împărtăși impresii de la concursurile MTB, impresii de pe la turele pe care le facem cu bicicleta pe munte, noutăți despre echipamente specifice sau biciclete mountain bike. De asemenea, încerc să mențin acest grup în afara spammerilor și cleor care postează în afara subiectului.

Comentarii