Contact

Emilian Nedelcu - Biciclistul.ro - contact

Iată cum mă poți contacta:

Email: emilian@biciclistul.ro

Facebook: facebook.com/Biciclistul este pagina blogului. Dă-i un Like pentru a fi notificat de noile articole.

Twitter: @biciclistul

Instagram: biciclistul_ro

 

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Eu sunt Emilian Nedelcu, am 38 de ani și s-au împlinit deja 6 ani de când scriu pe acest blog, acum unul dintre cele mai populare bloguri sportive din România, de ciclism, triatlon și alergare.

Despre ce scriu pe blog? Sunt pasionat de sport, am făcut sport de performanță (lupte greco-romane, înot și rugby) și, având în vedere și profilul declarat al blogului, sportul este un subiect des abordat aici. Puteți citi impresiile de la concursurile sportive la care particip, fie că e vorba de ciclism, triatlon sau alergare, păreri personale despre ce se întâmplă în această lume – una destul de restrânsă, pentru că nu sunt sporturi atât de populare precum fotbalul, tenisul sau, mai nou, handbalul. Ocazional scriu și review-uri despre biciclete, echipamente sau tehnologii care ne ajută la antrenamente.

O secțiune importantă a blogului este cea de interviuri. Am un background de jurnalist, cu peste nouă ani de experiență în acest domeniu, incluzând ziare, reviste, publicații de specialitate și proiecte online. Îmi place să stau de vorbă cu oamenii, mai ales cu cei care ne pot influența pozitiv despre cum să fim mai sănătoși, cum să ducem o viață mai bună, cum să ne antrenăm mai eficient etc.

Cum poți ajuta dacă îți place acest blog?

  1. Propune subiecte, spune ce anume te-ar interesa să citești.
  2. Dă mai departe articolele pe Facebook sau Twitter și arată blogul altor prieteni.
  3. Semnalează-mi eventualele erori de orice fel, vreau să le corectez pentru a avea un text cât mai bun.
  4. Blogul folosește link-uri afiliate în review-uri și alte articole. Dacă vei cumpăra ceva de pe un magazin online unde ajungi dând click pe un link afiliat de-al meu, magazinul îmi va da și mie un mic comision, în jur de 3% din valoarea cumpărăturilor. Dacă îți place blogul, cumpără prin link-urile afiliate sau făcând în prealabil click pe unul din bannerele ce duc la acele magazine.
Emilian Nedelcu Biciclistul-Prima Evadare 2016

Foto credit: Marius Zamfir. Fotografie surprinsă la Prima Evadare 2016, cel mai greu concurs de mountain bike la care am participat până acum.

Niciun comentariu

Lasă un comentariu