Contact

Emilian Nedelcu - Biciclistul.ro - contact

E-mail: emilian@biciclistul.ro

Facebook: facebook.com/Biciclistul

Telefon: 0724.479.508

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Numele meu este Emilian Nedelcu, am 39 de ani și s-au împlinit deja 7 ani de când scriu pe acest blog, care a ajuns unul dintre cele mai populare bloguri sportive din România. În 2016, Biciclistul.ro a fost inclus în top 10 cele mai influente bloguri de sănătate/sport/fitness.

Despre ce scriu pe blog? Sunt pasionat de sport şi am făcut sport când eram copil (lupte greco-romane, înot și rugby). Pe aces site puteți citi despre concursurile la care particip, fie că e vorba de ciclism, triatlon sau alergare, opinii despre ce se întâmplă în lumea celor trei sporturi de care sunt pasionat (ciclism, alergare, înot). Ocazional scriu și review-uri despre biciclete, echipamente sau tehnologii care ne ajută la antrenamente.

O altă secţiune căreia îi acord importanţă este cea de interviuri. Am background de jurnalist, cu peste nouă ani de experiență, la ziare, reviste, publicații de specialitate și proiecte online.

Cum poți ajuta?

 1. Propune subiecte, spune ce anume te-ar interesa să citești.
 2. Dă mai departe articolele de aici în social media, arată blogul prietenilor tăi.
 3. Semnalează-mi eventualele erori, le voi corecta, nimeni nu e perfect.
 4. Blogul folosește link-uri afiliate în review-uri și alte articole. Dacă vei cumpăra ceva de pe un magazin online dând click de pe un link afiliat de-al meu, magazinul îmi va da și mie un mic comision, în jur de 3% din valoarea cumpărăturilor.
Emilian Nedelcu Biciclistul-Prima Evadare 2016

Foto credit: Marius Zamfir. Fotografie surprinsă la Prima Evadare 2016, unul dintre cele mai grele concursuri MTB la care am participat.

2 Comentarii

 • Reply
  Nicoara Ioan Alexandru
  Aug 18, 2017 at 1:00 pm

  Salut,
  Daca am inteles bine, te antrenezi cu un antrenor la inot, sau pt triatlon? Ma tenteaza sa reincep antrenamentul pentru triatlon si sunt curios cum a evoluat acest sport, ce cluburi au aparut, ce conditii de a ma antrena poate un club sa ofere. Multe intrebari :) . Am concurat la un moment dat(acum 14 ani) pentru clubul delfinul.

  • Reply
   Emilian Nedelcu
   Aug 21, 2017 at 9:08 am

   Salut! Mă antrenez în cadrul Seven Sport Club, dar doar pentru proba de înot. Ei au însă antrenori pentru fiecare dintre cele trei sporturi ale triatlonului. Toţi antrenorii sunt coordonaţi de către cel mai bun antrenor de triatlon din România, Flabio Carmona. Intră pe pagina lor, consultă informaţiile de acolo şi dacă te interesează mai multe detalii contactează-i. De asemenea, îţi pot răspunde şi eu la întrebări, dar prin prisma experienţei mele.

  Lasă un comentariu