De fapt, nu l-am găsit eu, ci Ioana, care în ultimul timp, bombardată de către mine cu informaţii despre biciclişti (şi bicicliste), a început să fie atentă la tot ce mişcă pe două roţi.

După cum v-am mai spus, sunt în 2Mai. Pegasul era  în curtea vecină.

E un Pegas autentic, românesc, deşteptător de amintiri şi melancolii. După cum se vede, nu avea o roată, dar asta nu-i strica cu nimic farmecul. Ba, dimpotrivă, i-a adăugat un aer şi mai original.

[nggallery id=15]

Am verificat şi constatat că roata rămasă pe bicicletă era umflată şi numai bună de mers. Din păcate, stăpânul lui l-a lăsat în paragină. Sunt sigur că Cristi i-ar fi făcut o operaţie estetică şi l-ar fi repus în circulaţia-i binemeritată.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

5 thoughts on “Am găsit un Pegas”
  1. draguta bicicleta..merita renovata si ținută….are cadrul foarte solid…am si eu una dar din pacate nu am timp sa o renovez.. poate o vand vreunui doritor:))

  2. Ce tare… Exact acest model de Pegas l-am facut azi cadou unui "copil" care a împlinit 14 ani 🙂 Recondiţionat cât de cât. Chiar m gândesc s o fac şi mai frumoas & bun

  3. Cristi, ma bucur ca ti-a facut placere acest post. Sincer sa fiu, la tine m-am gandit cand am vazut Pegas-ul. Daca vrei intreb proprietarul daca-l da si in ce conditii si il pun sa ti-l trimita prin posta :).

  4. fosrte dragutz 😀 … eu il caram pana la bucuresti in locul tau 😀 … mai ales ca e si pliabil
    cu 50 de lei ii faci rost si de roata si de lant si ce-i mai lipseste
    imi place oglinda 😀 … si rozetele alea pt reglaje rapide :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.