Lifestyle

Vreau o tabletă Samsung Galaxy Tab 4

Samsung Galaxy Tab 4 - tableta

Blogal Initiative m-a invitat să scriu un articol despre ce aş face cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 4, în cadrul unui concurs care îmi poate aduce ca premiu chiar acest gadget. Şi cum se întâmplă să deţin un model similar, e drept, ceva mai slab, cred că am ceva de spus.

Vă spun, în primul rând, ce greşeală să nu faceţi. Să nu cumva să nu vă cumpăraţi o protecţie pentru tabletă. Eu am neglijat acest aspect şi, în cele din urmă, am avut de suferit. Natalia, fetiţa mea în vârstă de cinci ani, a dat din greşeală peste tabletă, care a căzut de pe pat direct pe gresie. Distanţa era foarte mică, dar a fost suficientă pentru ca ecranul să se spargă. Eram în vacanţă, în Grecia, şi vă daţi seama ce bine mi-a picat. Deci, nu faceţi ca mine, cumpăraţi-vă protecţie, pentru că merită.

Samsung Galaxy Tab 3 - ecran spart

La ce mi-a folosit tableta Samsung

Aruncaţi o privire pe specificaţiile Samsung Galaxy Tab 4 şi veţi vedea că, la o scară mai redusă, această tabletă vă permite o experienţă similară cu cea oferită de un laptop sau PC.

Mie mi-a fost de un real folos ca şofer. Mi-am instalat aplicaţia Navigon,făcută de Garmin, şi am folosit tableta pe post de dispozitiv GPS. Cred că aş fi cel mai prost taximetrist dacă aş avea această meserie, pentru că nu cunosc Bucureştiul absolut deloc. Sunt varză, nu ştiu nici măcar numele arterelor principale. Tableta m-a ajutat însă mereu să-mi găsesc drumul, fie că am avut nevoie să ajung la mama naibii, în Berceni, la un botez, care avea loc într-o biserică de n-a auzit nimeni de ea, fie că a trebuit să duc maşina într-un service din Drumul Taberei (eu venind din Pantelimon), pe nişte străducţe pe care numai Garmin le ştia.

Tableta m-a scos din încurcătură şi în Grecia, unde nu m-aş fi descurcat să aflu cum să ajung la obiectivele turistice.

Am apreciat însă cel mai mult tableta, şi încă o apreciez, chiar dacă are ecranul spart, în momentele de navigare pe Internet. Ce poate fi mai plăcut decât să te conectezi prin Wi-Fi la Internet, să te aşezi relaxat cu tableta în braţe şi să frunzăreşti site-urile şi blogurile preferate? E silenţioasă, nu auzi nici pâs din partea ei, nu se încălzeşte excesiv, are o rezoluţie super faină. Ce mai, e ca o limonadă cu multă miere şi lămâie în miez de vară!

Am folosit-o să recompensez copiii. I-am instalat lui Vlăduţ ce jocuri a vrut el – în mod special din categoria Angry Birds şi Lego Star Wars. Natalia a optat pentru jocuri gen Hello Kitty. Mai mult de o jumătate de oră nu-i las să se joace la tabletă, şi asta numai acasă, în mod supravegheat.

Pentru mine tableta este bună să scriu drafturile de articole pentru blog. Le scriu aşa, fără caractere româneşti, doar pentru idei. Ulterior, când ajung la calculator, revizuiesc şi definitivez.

Voi pentru ce folosiţi tableta?

 

Comentarii

You Might Also Like