Lifestyle

Alina Gorghiu te provoacă să pedalezi alături de un parlamentar

Alina Gheorghiu

Alina Gorghiu, deputat PNL, are o inițiativă despre care mi-am propus să scriu de mai mult timp. Se numește VeloParlamentari în tandem 2.0.

Provocarea este adresată colegilor din politică – Alina Gorghiu este deputat PNL – parlamentari, europarlamentari, miniștri, primari, consilieri. În același timp, evenimentul este deschis publicului larg.

Ar fi trebuit ca în perioada 16 martie – 24 aprilie, un blogger, oricine, să aleagă pe cineva din viața politică. Îl contacta și îi propunea să pedaleze împreună în data de 6 mai pe o bicicletă tandem. Scria asta și pe blog (pentru popularizare).

Vlad Petreanu, George Hari Popescu, Chinezu, Bogdan Antohe, Andra Butolo, Ionela Nastase, Costin Comba, Stefan Murgeanu, Carmen Albisteanu, Vali Bosioc, Diana Gal, Radu Sprinceana, Daniel Focsa, Elena Ciric, Ana Ciobanu, Catalin Mateescu, piticu, Iyli și Ciprian Cozoplean sunt bloggerii care au acceptat deja provocarea și au invitat un om politic să participe alături de ei la acțiunea din 6 mai. (am dat copy-paste de la Vlad Dulea, care a muncit să adune aceste informații).

De cealaltă parte iată care sunt oamenii politici care au spus deja da și vor fi pe biciclete alături de bloggeri pe 6 mai pe traseul Parcul Herăstrău – Parcul Izvor: Nicu Banicioiu, Theodor Paleologu, Mihai Voicu, Daciana Sarbu, Cristi Busoi, Ludovic Orban, Diana Tusa, Rares Manescu, Ramona Manescu, Carmen Moldovan, Horia Cristian, Beni Dumitrica, Mario Oprea, Robert Negoita, Piedone.

Lista completă cu tandemurile create o puteți vedea la Alina Gorghiu pe blog: http://www.alinagorghiu.ro/2012/04/09/noutati-veloparlamentari-in-tandem-2-0/

Îmi pare rău că sunt cu un picior în ghips, că aș fi participat și eu :).

4 Comentarii

 • Reply
  Mateescu Catalin
  Apr 26, 2012 at 9:53 am

  Buna dimineata , Emilian si tuturor , vroiam sa iti spun insanatosire grabnica , dar ce ai patit la picior?

  • Reply
   Emilian Nedelcu
   Apr 27, 2012 at 7:46 am

   Am suferit o ruptura partiala de ligament la genunchiul drept, in urma unei cazaturi stupide, in timp ce eram cu rolele.

 • Reply
  Mihai Teodorescu
  Apr 26, 2012 at 7:46 am

  Emilian, vezi ca e vorba de Alina Gorghiu, nu Gheorgiu :)

  • Reply
   Emilian Nedelcu
   Apr 26, 2012 at 7:57 am

   Multumesc Mihai!

   Eu o stiam de Gheorghiu de mai mult timp :)

  Lasă un comentariu