Biciclete Blog

Cele mai bune cauciucuri de iarnă pentru bicicletă

Cele mai bune cauciucuri de iarna pentru bicicleta

Anul trecut, pe la sfârșitul lunii decembrie, mă întrebam dacă șoriceii (cei din plastic) sunt o soluție eficientă pentru roata de la bicicletă, pe care s-o împiedice să alunece pe gheață. Văd că întrebările de genul acesta sunt nemuritoare. BikeXpert reia subiectul pe pagina sa de Facebook, cu fix aceeași poză.

Și foarte bine că a facut-o, pentru că altfel nu vedeam comentariul lui Cătălin Toda, care a dat link spre două filmulețe de tip how to, relevante pentru subiectul nostru.

Acolo ți se arată pas cu pas cum să-ți faci cauciucurile antiderapante, iar soluția mi se pare chiar eficientă: cu șuruburi. Cătălin a făcut întocmai, i-a luat două ore și l-a costat 10 lei.

Iar rezultatul arată cam așa:

7 Comentarii

 • Reply
  stefan feher
  Jan 5, 2017 at 3:16 pm

  As dori di eu un set de cauciucuri de acest tip pe marinea 26×1.95 daca se poate

 • Reply
  roman bogdan
  Nov 25, 2015 at 10:14 am

  cred ca cea mai importatnta cararistica ar fi duritatea;nu am nevoie de tepi neaparat cat sa nu alunec pe liniile de tramvai sau refugii .Adica sa fie moale si cu profil de noroi;
  Aici daca ai putea tu sa ne ajuti;a, si o pelerina buna de pus peste geaca:)

 • Reply
  Emilian Nedelcu
  Dec 9, 2012 at 7:00 pm

  Ce-ar fi să completez acest articol cu oferte de cauciucuri de iarnă pentru bicicletă?

 • Reply
  EmMy92
  Aug 16, 2012 at 2:59 pm

  Va Salut! Am si eu cateva intrebari la voi daca se poate… Ce fel de suruburi imi trebuie si ce tip de cauciuc imi trebuie ca sa imi pot face si eu?

 • Lasă un comentariu