Biciclete Decathlon Magazine

Cea mai scumpa bicicleta de la Decathlon

Cea mai scumpa bicicleta de la Decathlon se numeste Comp Pro FC 900 si costa 11.2229 lei (2.635 euro). Din cate reiese de pe site-ul Decathlon este sfarsit de colectie, asa ca eu inteleg ca e la reducere.

Nu se specifica daca acest pret este cu TVA sau fara TVA. Ar fi o diferenta destul de mare. Cu tot cu TVA ar costa 3.268 euro.

Cei de la Decathlon sunt destul de zgarciti in ceea ce priveste amanuntele acestei oferte. La suma asta de bani ma asteptam la o descriere mai amanuntita, la niste poze de o calitate mai buna si la un filmulet. Ma uitasem, anterior, la oferta Decathlon pentru biciclete de oras obisnuite, la vreo 1.200 lei. Acolo era film de prezentare. Aici nu.

Componente

 • Cadru din carbon modul superior T900. Fibrele kevlar sunt utilizate pentru absorbtia vibratiilor;
 • Furca si pivot de furcă din carbon;
 • Ansamblu complet SRAM RED, pedalier dublu Compact 50 x 34 cu lungimea manivelelor adaptata la dimensiunea bicicletei, casetă SRAM RED 11×25;
 • Lant OG 1090.
 • Roti MAVIC Ksyrium SL, camera cu aer Michelin aircomp ultralight, pneuri Michelin Pro 3 race, sa Fizik Arione, pedale Look Kéo carbon.
 • Greutate : 7,2kg mărimea 55 cu pedale.

2 Comentarii

 • Reply
  Bazil
  Feb 11, 2011 at 8:42 pm

  Mai iesiti din casa domnule bloger!

  Intr-adevar, bicla respectiva este prezentata prost si in magazin. Atarnata la inaltime, cu o descriere tehnica sumara, parca nici nu ar dori sa o vanda.

  Una este sa incerci sa faci un efort minim si sa vorbesti avizat despre un produs Decathlon atunci cand este atat de la indemana sa pui mana pe el (ca doar nu era vorba de o bicla cu adevarat exclusivista care este expusa in premiera la New York – vezi bicla de 20.000 de euro prezentata de freerider.ro) si alta este sa te cufunzi intr-un onanism virtual si sa incerci sa “produci” ceva, orice, numai de dragul de a-ti auzi propriile gemete de satisfactie ca ai mai bifat un “material” pe ziua de astazi fara sa-ti misti fundul de pe canapea.

 • Reply
  Radu
  Feb 11, 2011 at 5:32 pm

  Pai sincer sa fiu, bicicleta asta cred ca este pusa doar asa… de promo, ceva de genul… uite ca avem si noi biciclete scumpe. Nu cred ca cel care isi permite sa dea banii respectivi pe o astfel de bicicleta si-ar cumpara-o pe aceasta de la Decathlon. Sincer sa fiu, nici bicicletele la 1200-1500 de lei nu mi se par foarte atractive ca raport calitate/pret. La ce echipare au, mi se par un pic cam scumpe, dar poate doar mi se pare mie.

 • Lasă un comentariu