Bicicleta pe balcon

Ştiu că pentru  mulţi dintre bicicliştii orăşeni depozitarea bicicletei este o problemă complicată, greu de rezolvat. Şi eu fac parte din această categorie. N-am unde să ţin bicicleta în casă,  aşa că o ţin legată de balustradă, pe holul blocului, sperând că nu o să mi-o fure nimeni. Dar nu toată lumea e dispusă să-şi asume acest risc şi găseşte cele mai trăznite metode de a înghesui bicicleta  prin casă. Faci parte din această categorie? Povesteşte!

Sunt curios să aflu ce soluţii ingenioase au găsit unii pentru a-şi depozita bicicleta.

Bicicleta pe balcon
Load More

10 COMENTARII

  1. Eu o tin in capatul balconului si nu incurca deloc. Pe scara nu as lasa bicicleta in nici un caz. Tu probabil ai avut noroc pana acum. Eu zic sa nu te bazezi in continuare pe noroc.

  2. Eu zic foarte serios sa renunti la tinerea bicicletei pe holul blocului, mai ales daca e prinsa cu un lant antifurt. Tu dormi linistit noaptea si altu iti fura bicicleta linistit.
    Am tinut-o si eu vreo 3 zile pe balustrada blocului langa bicicleta vecinului, pana a venit vecinul intr-o zi si mi-a zis ca lui i-a furat bicicleta si ca ar fi bine sa mi-o mut in casa pe a mea.

    Bicicleta mea acum sta frumos cu mine in camera.

LASĂ UN MESAJ