Blog

O curiozitate legată de şoferi

Trafic greu

Sunt sigur că şoferii au multe frustrări legate de biciclişti şi că dacă am trăi într-o lume ca cea a desenelor animate ne-ar face  plăcinte cu fiecare ocazie.

Dar şi bicicliştii au frustrările lor.  O daaaa, multe!

Azi l-am înjurat zgomotos pe un idiot care mi s-a pus perpendicular pe sensul de mers, pentru că “aşa a vut muşchii lui”.

Despre altceva vroiam însă să vorbesc, despre o curiozitate personală, la care sper să-mi răspundă şoferii care citesc acest blog.

Context: trafic, coadă interminabilă, bară în bară.  Pe partea dreapta a carosabilului,  eu, biciclistul, pedalez fără nicio grijă şi mă uit superior la maşinile care stau la coadă.  Îmi imaginez invidia pe care o au şoferii când văd că trec nestingherit pe lângă maşinile lor.

Întrebare: Perfecţiunea culoarului de pe partea dreaptă a carosabilului, prin care trec eu, biciclistul, este întreruptă de câte o maşină care trage fix lângă  bordură, deşi nu are pe unde s-o ia, tot în rândul ăla stă. De ce prietene? Să-mi faci mie în ciudă? Vezi mai bine din poziţia aia? Eşti idiot? Sau  nu ştiu, care este explicaţia?

Comentarii

You Might Also Like