Biciclete

Biciclete second hand

Biciclete second hand

Biciclete second hand, adică biciclete deja folosite, poţi găsi cel mai uşor pe site-urile de anunţuri. Este cea mai ieftină şi cea mai eficientă soluţie dacă nu ai bani. Un reprezentat al unui magazin de biciclete ar putea veni cu argumente, dar să nu ne învârtim în cerc: dacă vrei o bicicletă ieftină îţi iei una second hand.

Trebuie să ţii cont de mai multe lucruri când îţi cauţi o bicicletă second hand. Nu cumpăra nimic fără să vezi cu ochii tăi ce cumperi. Dacă proprietarul este din acelaşi oraş, întâlneşte-te cu el, testează bicicleta, vezi cum arată în realitate.

Ideal ar fi ca înainte să cumperi bicicleta să o poţi proba, să te urci pe ea, să dai câteva ture, să vezi şi să simţi cum se mişcă, cum schimbă vitezele, cât de confortabilă este.

Biciclete second hand, dar nu branduri ieftine

Fereşte-te de brandurile ieftine. Dacă tot îţi iei o bicicletă second hand, măcar profită de situaţie şi caută-ţi ceva de calitate. Nu te grăbi, studiază bine oferte, cere detalii, informează-te. Caută informaţii pe forumuri despre modelele care ţi-au atras atenţia şi fii pregătit să-i pui proprietarului cât mai multe întrebări.

Eu cred că o bicicletă second hand care să fie cea potrivită pentru tine este mult mai greu de găsit decât o bicicletă nouă. Măcar acolo ai parte de garanţie, ştii că piesele sunt noi şi că bicicleta nu a fost rulată. Ştii de la bun început totul.

Atunci când cauţi printre biciclete second hand e mult mai greu, în schimb, pentru că fie nu găseşti mărimea potrivită, fie, în cazul în care aceasta corespunde, nu-ţi place echiparea sau poate că nu-ţi place culoarea. De-asta zic să nu te grăbeşti.

8 Comentarii

 • Reply
  Biciclistul.ro în 2011
  Oct 16, 2016 at 5:06 pm

  […] Biciclete second hand; […]

 • Reply
  ionel
  Dec 5, 2011 at 4:22 pm

  as dori si eu sa-mi iau o bicicleta second hand.
  Sper ca fac o alegere buna daca iau una sh.
  in fine – am vazut ca pe http://www.bikepedia.ro au ceva oferte, dar o sa mai studiez piata…

  • Reply
   Emilian Nedelcu
   Dec 5, 2011 at 4:25 pm

   Raspuns e mai larg si depinde de bugetul pe care-l ai la dispozitie si, cel mai important, de ce anume vrei sa faci cu bicicleta.

 • Reply
  cip
  Feb 22, 2011 at 1:42 pm

  Buna

  Ajutati-ma si pe mine. Vreau sa imi cumpar o bicicleta am max. 1500 RON.
  Recomandarile pe care le am sunt
  1. felt q200 sh la 1200 ron
  2. cube analaog sh la 350 euro
  Sunt OK`?

  As dori sa imi mai faceti niste propuneri sau unde sa ma uit pe net.
  Si inca o intrebare am 1,88 m si 82 kg care sunt caracteristicile bicicletei?

  Multumesc anticipat

 • Reply
  bogdan
  Oct 12, 2010 at 5:44 pm

  Stiu eu pe cineva care isi vinde un Trek de dama, si mai e cineva care isi vinde un no-name care zace nefolosit, luat din metro, tot mediana, tot de dama, iar eu imi vand magellanul cu suspensie fata, piese misto, etc, daca pretul e corect. insa nu caut neaparat cumparator:-)))…

  • Reply
   Emilian Nedelcu
   Oct 12, 2010 at 5:52 pm

   Salut Bogdan!

   Pentru cei ca tine am creat o pagină specială pe biciclistul.ro – http://www.biciclistul.ro/anunturi/.

   Dacă vrei să-ţi vinzi Magellanul, fă-i o poveste, trimite-mi-o, împreună cu o poză, şi o punem pe site.

 • Reply
  gabi solomon
  Oct 12, 2010 at 4:58 pm

  Uneori poti sa cumperi o bicicleta SH mult mai buna decat o bicicleta noua din cora sau metro si nu cu multi bani peste.

 • Lasă un comentariu