Biciclete second hand, adică biciclete deja folosite, poţi găsi cel mai uşor pe site-urile de anunţuti, precum okazii.ro. Pentru cine vrea să-şi cumpere bicicletă şi nu are bani, asta este cea mai ieftină şi eficientă soluţie. Da, ştiu, reprezentanţii magazinelor de biciclete pot veni cu argumente, dar să nu ne învârtim în cerc: dacă vrei o bicicletă ieftină îţi iei una second hand.

Deci, avantajul este că-i ieftină. Trebuie să ţii cont însă, atunci când îţi cauţi o bicicletă second hand, şi de cât de utilizată este bicicleta. Eventual, dacă proprietarul care o vinde este din acelaşi oraş cu tine întâlneşte-te cu el, testează bicicleta, vezi cum arată în realitate.

Dezavantajele se pot întinde la nesfârşit dacă nu eşti atent şi cumperi cu ochii închişi. Eu, spre exemplu, la cursiera mea, am schimbat ambele  roţi, cu totul.  M-au costat mai mult decât am dat pe întreaga bicicletă, dar mai puţin decât aş fi dat pe o bicicletă nouă.

9 COMENTARII

 1. Buna

  Ajutati-ma si pe mine. Vreau sa imi cumpar o bicicleta am max. 1500 RON.
  Recomandarile pe care le am sunt
  1. felt q200 sh la 1200 ron
  2. cube analaog sh la 350 euro
  Sunt OK`?

  As dori sa imi mai faceti niste propuneri sau unde sa ma uit pe net.
  Si inca o intrebare am 1,88 m si 82 kg care sunt caracteristicile bicicletei?

  Multumesc anticipat

 2. Stiu eu pe cineva care isi vinde un Trek de dama, si mai e cineva care isi vinde un no-name care zace nefolosit, luat din metro, tot mediana, tot de dama, iar eu imi vand magellanul cu suspensie fata, piese misto, etc, daca pretul e corect. insa nu caut neaparat cumparator:-)))…

LĂSAȚI UN MESAJ