Biciclete

Biciclete second hand

Biciclete second hand

Biciclete second hand, adică biciclete deja folosite, poţi găsi cel mai uşor pe site-urile de anunţuri. Este cea mai ieftină şi cea mai eficientă soluţie dacă nu ai bani. Un reprezentat al unui magazin de biciclete ar putea veni cu argumente, dar să nu ne învârtim în cerc: dacă vrei o bicicletă ieftină îţi iei una second hand.

Trebuie să ţii cont de mai multe lucruri când îţi cauţi o bicicletă second hand. Nu cumpăra nimic fără să vezi cu ochii tăi ce cumperi. Dacă proprietarul este din acelaşi oraş, întâlneşte-te cu el, testează bicicleta, vezi cum arată în realitate.

Ideal ar fi ca înainte să cumperi bicicleta să o poţi proba, să te urci pe ea, să dai câteva ture, să vezi şi să simţi cum se mişcă, cum schimbă vitezele, cât de confortabilă este.

Biciclete second hand, dar nu branduri ieftine

Fereşte-te de brandurile ieftine. Dacă tot îţi iei o bicicletă second hand, măcar profită de situaţie şi caută-ţi ceva de calitate. Nu te grăbi, studiază bine oferte, cere detalii, informează-te. Caută informaţii pe forumuri despre modelele care ţi-au atras atenţia şi fii pregătit să-i pui proprietarului cât mai multe întrebări.

Eu cred că o bicicletă second hand care să fie cea potrivită pentru tine este mult mai greu de găsit decât o bicicletă nouă. Măcar acolo ai parte de garanţie, ştii că piesele sunt noi şi că bicicleta nu a fost rulată. Ştii de la bun început totul.

Atunci când cauţi printre biciclete second hand e mult mai greu, în schimb, pentru că fie nu găseşti mărimea potrivită, fie, în cazul în care aceasta corespunde, nu-ţi place echiparea sau poate că nu-ţi place culoarea. De-asta zic să nu te grăbeşti.

Comentarii

You Might Also Like